3D Måletekniker / Kvalitetsmedarbejder

3D Måletekniker / kvalitetsmedarbejder

Vi vil være de bedste til at skabe kvalitet for vores kunder. Få ansvar i en stilling med udvikling og kvalitetsfokus

 

Er du klar til at dykke ned i spændende teknologi og være med til at sikre topkvalitet i produktionsprocessen? Hos os får du chancen for at arbejde med cutting-edge teknologi som 3D GOM & Zeiss scanning, samtidig med at du er med til at sikre, at vores kunder får produkter i topkvalitet!

Hvad du skal lave:

Du vil være vores ekspert på 3D måleteknik og være ansvarlig for at sikre den højeste produktkvalitet. Det betyder at du skal mestre Zeiss Prismo10 og GOM ATOS Triple Scan, hvor du vil programmere og udføre scanning for at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder.

Du vil også være med til at udvikle kvalitetskompetencer i dit produktionsområde med egen kundeportefølje og arbejde tæt sammen med vores produktionsledere.

Du skal forvente din tid fordeles ligeligt mellem måling og kvalitetsopfølgning.

Hvem vi leder efter:

Vi leder efter en person med en passion for måleteknologi og en stærk sans for kvalitet. Du behøver ikke være scanningsekspert fra starten – vi er her for at støtte dig og hjælpe dig med at lære. Du skal have erfaring fra metalindustrien og være klar til at tage ansvar for din egen kundeportefølje. Du er analytisk, systematisk og har gode formidlingsevner. Og hvis du har interesse i audits, så er det bestemt et plus! Gode engelskkundskaber og gerne kendskab til tysk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en spændende og varieret hverdag, hvor du får lov til at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi lægger vægt på et godt samarbejde og en god trivsel på arbejdspladsen. Og hos os er der plads til alle – vi værdsætter diversitet på tværs af alder, køn og uddannelse. 

Din hovedarbejdsplads vil være Steel Products Aage Østergaard i Horsens. Her bliver du en del af virksomhed med stor viden og faglig ekspertise, hvor gensidig respekt og sammenhængskraft mellem afdelingerne er essentielt.

 

Du skal sende din ansøgning og CV samt evt. referencer snarest og senest den 21.05.2024 til hr@steelproducts.dk. Da du gerne skal starte så hurtigt som muligt, indkalder vi løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Per R. Schmidt, CQO, på telefonnummer +45 50 69 95 20.

Vi frabeder os opringninger fra rekrutteringskonsulenter.