Case: Rør til udstødning

Denne case omhandler et perforeret rør, som anvendes i et udstødningssystem til lastbiler.

Da røret er en del af udstødningssystemet, udsættes det konstant for kraftige temperatur påvirkninger og kemikalier fra udstødningsgas og lignende.

Produktet er derfor udført i rustfrit stål med en særlig varmebestandig legering, for at sikre en høj korrosionsresistens og en længere holdbarhed. 

Sådan fremstiller vi røret

Røret fremstilles af rustfrit pladestål. Hullerne i plade stanses først ud af pladestålet, hvorefter den nu perforerede plade føres gennem en valse operation, hvor den valses til en cylindrisk form.

Herefter gennemføre udstødningsrøret en svejseoperation hvor det langsøms svejses på vores plasmasvejsere. Valseoperationen og svejseoperationen sker i én fuldautomatisk proces. Indførsel af den perforerede plade og pakning af de færdige emner sker også automatisk.

Den fuldautomatiske proces gør det hurtigere og billigere at producerer til store seriestørrelser, til fordel for vores kunders lønsomhed og konkurrenceevne.

Læs mere om vores processer her

Hvis du arbejder indenfor automotive industrien og gerne vil høre nærmere om vores erfaring med netop din industri og hvad vi kan tilbyde, kan du læse mere her

Nedenfor kan du også se flere cases omkring emner vi fremstiller til udstødningssystemer:

Case: Rørbøjning til udstødningssystemer

Case: Del til udstødningspartikelfilter