Case: Huse til flowudstyr og måleinstrumenter

Denne case omhandler en række stålhuse til måleinstrumenter og flowudstyr som vi fremstiller.

Disse måleinstrumenter bruges på blandt andet olieplatforme, kemifabrikker og i fødevareindustrien, så metalhusene skal kunne tåle aggressiv rengøring. Derfor er emnerne udført i rustfrit stål med efterfølgende bejdsning.

Vi har lang erfaring med fremstilling af stålhuse til flowudstyr og måleinstrumenter og leverer i dag til fire store virksomheder som har  kunder i hele verden. Vi har derfor kapaciteten til at kunne producere op til medet store seriestørrelser, og har mulighed for at sætte produktionslinjen op, til automatisk indførelse af råmateriale og automatisk pakning på paller. 

Læs mere om vores  processer her

Sådan fremstiller vi stålhusene

Vi fremstiller disse huse gennem 2 forskellige metoder. Den første metode er asymmetrisk dybtræk af 2 halvskaller med efterfølgende udglødning, sammensvejsning og 3D laserskæring.

Derudover fremstiller vi også stålhuse som dybtrækkes op af et stykke pladestål gennem en række dyptrækoperationer med efterfølgende udglødning og 3D laserskæring. Gennem disse processer opnår vi, stålhuse som lukker hermetisk tæt og dermed beskytter instrumenterne.

Når produkterne har forladt vores produktionsceller, har de opnået en finish der gør dem helt klar til direkte montage hos vores kunder.

Læs mere om dybtræk her

Arbejder du for en virksomhed indenfor flowudstyr eller måleinstrumenter og vil du høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig, kan du kontakte vores salgsafdeling her.