Case: Sikkerhedsafskærmning til elektrisk stabler

I denne case kontaktede en kunde os, med henblik på at opnå, et nyt og bedre design til deres elektriske stablere.

De modeller kunden tidligere havde fremstillet, var kantede, og de ønskede nu et mere organisk udtryk og et produkt med en høj styrke og sikkerhed.

I tæt dialog med kunden, kom vi frem til et nyt design, muliggjort af vores fælles ideer og Steel Products lange erfaring med dybtræk. Vores dybtræk processer muliggør fremstillingen af mere organiske former, end det som kan opnås, gennem en traditionel bukkeopperation.

Det nye design vi fremstiller i dag, er desuden forsynet med prægninger, som sikrer større modstandsdygtighed over for slag. Derudover er designet forsynet med en runding i enden, som omslutter og beskytter chaufføren af stableren bedre. Designet lever således fuldt op til kundens styrke -og sikkerhedskrav. 

Sådan fremstiller vi sikkerhedsafskærmningen

Emnet fremstilles af pladestål som formgives gennem én enkel dybtrækoperation, hvorefter en række forstærkningsplader påsvejses, for at øget sikkerhed. Med en højde på 1000 mm og en vægt på 26,6 kg er dette emne et af de store og tunge at håndtere.

Ved hjælp af vores knowhow indenfor presseprocesser og robotsvejsning kan vi, på trods af emnets størrelse, færdigsvejse emnet i én operation – og samtidig overholde tegningskravet til tolerancer efter svejsning.

Læs mere om vores processer her