Entwicklung und Produktion gebaut auf Erfahrung seit 1924

100 Jahre Innovation

Die Steel Products Geschichte beginnt im Jahr 1929 mit dem visionären und ambitiösen Silberschmied Aage Østergaard, der eines Tages sagte „Das können wir!“ zu einer Aufgabe in Metalle – ohne ganz zu wissen wie.

Dank seiner großen Fachlichkeit und innovative Eigenschaften wurde das Resultat überaus gelungen. Das war der Startschuss eines erfolgreichen Abenteuers in der Metallbranche. Steel Products besteht heute aus den Firmen Brdr. Madsen Maskinfabrik, DFT-Presswork und Aage Østergaard.

Unsere Einstellung ist der Gleiche wie damals: Wir glauben – und beweisen immer wieder – dass „Das können wir“. Auch das Unmögliche. Deshalb ist Steel Products der innovative Konzern, der wir heute sind. Mit hundertjährigem Unternehmergeist, Tatkraft, Neugierde, Wille und Arbeitsamkeit haben wir Spezialkompetenzen entwickelt und beherrschen Prozesse wie nur wenige in der Welt.

Eine Aufgabe in Metall? Das können wir!

Wir SIND unsere Kunden

 • Optimeret udviklingsproces

  Steel Products’ geografiske nærhed og den gode dialog vi har med dem, giver en hurtigere og kortere udviklingsproces. Det er med til at styrke det daglige samarbejde, som i sidste ende betyder bedre løsninger – og hurtig og fleksibel levering, både i udviklingsprocessen og i den løbende produktion.

  Claus Møller
  Global Purchasing Manager
  Alfa Laval

  Fleksibel produktmodning

  Vi har haft et tæt og udbytterigt samarbejde med Steel Products om produktmodning for vores nye produkt til serieproduktion. Gennem forløbet har der været en frugtbar udveksling af idéer med mange learnings på det konkrete produkt. Vi har især haft nytte af Steel Products’ kompetencer om dybtræk og deres fleksibilitet til at prøve forskellige løsninger af i virkeligheden.

  Tomas Skjærris
  Head of Product Management
  Flonidan A/S
 • Vægtbesparelse og CO2 reduktion

  I samarbejdet med Steel Products har vi opnået en vægtbesparelse på slutproduktet på i alt 500kg. Ved at konvertere komponenter fra støbegods til plademateriale opnåede vi ikke kun en værdiskabelse på økonomien, men også på miljøet. Vægtbesparelsen giver nemlig reduceret brændstofforbrug og mindre jordbundsbelastning.

  Konstruktionsoptimering og prisbesparelse

  Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Steel Products. Mindre vægt, højere styrke og mere stivhed i emnet er nogle af de resultater, vi har fået ud af det. At der også kom en prisreduktion i forhold til vores tidligere leverandør, gjorde ikke glæden mindre. Nu hvor produktionen er påbegyndt, er der ingen tvivl hos nogen af de involverede parter om, at det var det tætte, integrerede samarbejde mellem udviklingsafdelingerne i vores to firmaer, der gjorde det muligt at opnå det flotte resultat på den korte tid, der var til rådighed.

 • Materialebesparelse og vægtoptimering

  Med rullede komponenter har vi opnået en stor materialebesparelse på komponenter, som vi tidligere enten fik fremstillet som støbte eller smedede komponenter. De rullede komponenter har derudover gode balanceegenskaber, hvilket betyder reduceret slid på lejet. Udover den direkte besparelse har vægtreduktionen på komponenterne lettet vores arbejde med at overholde de gældende emissionsnormer.

Cases finden Sie hier

Fakten

Umsatz
DKK 550 mio.

Anzahl Angestellte
3355 Mitarbeiter

Gegründet
1924

100 %
Familienunternehmen

Steel Products =
Brdr. Madsen Maskinfabrik
DFT-Presswork
Aage Østergaard