Letvægtsemner og elektriske dele

Underleverandør til e-mobility industrien

Vi har leveret metaldele som underleverandør til automotiveindustrien i mere end 20 år – både som tier 1 og tier 2 leverandør.

I dag gennemgår industrien en stor forandring imod grønne køretøjer og elektrificering. Det stiller krav til alle led i forsyningskæden, om at innovere løsninger til et nyt sæt af udfordringer, f.eks. bedre rækkeviden, lavvægts design, energi lagring og hurtigladning.  

Med vores knap 100 års erfaring med at formgive metal, tilfører vi værdi i vores del af forsyningskæden, og støtter derved vores kunder i deres rejse mod elektrificering.

Hvordan bidrager vi til e-mobility innovation?

Vi giver vores kunder adgang til en unik vidensbase og en alsidigt variation af metalformgivningsprocesser.

Vi hjælper vores kunder med at reducere materiale forbruget, reducere produktets vægt, og udforme meget komplekse geometrier i stortest alle typer metaller og legeringer. 

 • Materiale minimering
  Vores ingeniører er eksperter i at skabe og re-tænke produkt designs, der reducerer materialeforbruget, uden at gå på kompromis med styrke og kvalitet. Se NIBE-casen. Derudover, specialiserer vi os i kolde og spånløse metalformgivningsprocesser, som reducerer spild.

 • Vægt minimering
  Når vores ingeniører skaber produkt designs som minimerer materiale forbruget, reduceres produktets vægt helt naturligt også. Se f.eks. Poly-V casen. Derudover bevares materialet styrken bedre, når formgivningen foretages koldt frem for varmt (f.eks. støbning). Det betyder at vi kan reducere vægtykkelsen på metal emnet, mens vi fortsat overholder produktets styrkekrav.

 • Dele til både høj -og lav volts systemer
  Med vores multifunktions -og høj hastigheds stansere maskiner, kan vi producerer store mængder af små og komplekse emner i kobber, messing og aluminium til elektriske enheder. Vi kan også koldflydepresse større emner til højspændingssystemer. Et eksempel er vore connector i kobber. Se casen her

 • Automatiseret produktion til store produktions mængder
  Vores alsidige produktion gør os i stand til at udfører adskillige metalformgivningsprocesser. Vi kan kombinerer flere processer for at udforme komplekse produkt geometrier. Disse komplekse geometrier kan fremstilles i op til meget store seriestørrelser, på grund af vores produktions høje automatiseringsgrad.

Produkteksempler

Vi kan hjælpe e-mobility virksomheder med at fremstille dele til f.eks.:

Brint og brændselscelle systemer, batteriteknologi, hybrid motorer, elektriske systemer, kontakter, elektrisk transmissions -og kontroludstyr, samleskinner, chassis, kabinetter, beskyttelses huse, covers og dæksler.

Dette er blot et lille udsnit af hvad vi kan hjælpe med. – og vi er også klar på en ny udfordring.

Vi er certificeret Automotive leverandør

Vores produktion er både ISO 9001 certificerede og IATF 16949 certificerede, for at sikre dig den optimale kvalitet.  Se alle vores certifikater her

Totalleverandør – udvikling, prototype, værktøjsmageri og multiprocess produktion

Vi kan supporterer dig hele vejen fra ide til marked. Vi fremstiller enten metal komponenterne ud fra dine specifikationer, eller vores ingeniører definerer design og specifikationer sammen med dig. 

Vores værktøjsmagere kan designe og fremstille værktøj til vores hydrauliske og mekaniske pressere, så du ikke behøver at koordinerer med andre eksterne værktøjsudbydere.

Vores 40.000  m2 store produktionsanlæg, er udstyret med adskillige maskiner til bearbejdning og formgivning af metal. Herunder mere end 100 pressere og mere end 50 CNC maskiner. Der er derfor stor sandsynlighed for, at vi også vil kunne fremstille dit produktdesign, uanset dets kompleksitet og materiale type.

 


Kontakt os i dag

Start en dialog | Book et virtuelt møde | Forespørg mere info 

Har du brug for hjælp til dit næste produktudviklings -eller cost down projekt?

Indtast din forespørgsel i formularen – vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam.