Highlights

 

Øget kapacitet – til øget efterspørgsel

Vi har netop installeret to nye hydrauliske presser med henholdsvis 600 og 500 tons pressekraft for at imødekomme efterspørgslen fra markedet. Som underleverandør ser vi det som en vigtig evne at kunne følge med på de behovsstigninger, vores kunder oplever. Derfor går vi aldrig ned på udstyr!

Med et bredt udvalg af maskiner kan vi bidrage med størst mulig værdi til vores kunder og producere klogt, effektivt og med den korteste time to market.

De nye hydrauliske pressers tekniske egenskaber er ideelle til fremstilling af varmevekslerplader (som vi producerer mange af lige nu) og andre komplekse, dybtrukne emner til bl.a. procesindustrien og hydraulikbranchen.

Læs mere om mulighederne inden for dybtræk her

 


 

 

EN VIGTIG BRIK I DEN
GRØNNE OMSTILLING

Energikrise og omlægning til grønnere løsninger har for alvor sat skub i efterspørgslen på varmevekslere, som er en vigtig komponent til varmeanlæg, der hjælper med at spare store mængder energi på temperaturregulering. I øjeblikket producerer Steel Products store mængder varmevekslere for en kunde, og vi er dermed en vigtig brik i den grønne omstilling.

I nogens ører er det svært at forene stålindustri og miljø. Faktum er dog, at vi er en ganske afgørende spiller at have på holdet, når der skal udvikles og produceres mere bæredygtige og energieffektive løsninger på tværs af (stort set) alle brancher. For os er det dog ikke kun vigtigt, at tænke på slutproduktet; Vi ser det også som vores ansvar at sørge for, at hele produktionen er så miljøvenlig og ressourcebesparende som muligt.   

Vil du høre mere om mulighederne? 🙋
Kontakt os på tlf. 7562 1144, eller læs mere her

 


 

 

Can you say
“rødgrød med fløde”?

[English version below]

Vi samler på passionerede og kompetente medarbejdere – uanset baggrund, kultur og sprog. Det betyder, at vi har en del ansatte, som ikke har dansk som modersmål.

Som en international virksomhed har vi naturligvis meget kommunikation på engelsk, men i det daglige er det rart – både i og uden for arbejde – at kunne gebærde sig på dansk. Kommunen har fine sprogkurser, men de foregår oftest om aftenen, som tager tid fra familie og andre aktiviteter i en i forvejen travl hverdag.

Derfor tilbyder vi danskundervisning i arbejdstiden til alle ikke-dansktalende medarbejdere.

Det er en investering, som giver mening – og som på flere plan genererer værdi igennem organisationen. Af samme årsag afholder vi også andre interne kurser i f.eks. matematik, måleteknik og svejsning.

______________
    

We employ passionate and competent people – regardless of background, culture, and language. Therefore, we have several employees who aren’t native Danish speakers.

As an international company, English is a natural part of our communication, but on a day-to-day basis it is nice to be able to communicate in Danish as well – both in and outside of work. There are public language courses available, but they are often held in the evenings, which takes time away from family, friends and other activities in an already busy schedule.

That’s why we offer free Danish lessons during working hours for all non-Danish-speaking employees.

We see is as an investment that generates value throughout the organization on multiple levels. For the same reason, we also teach other in-house courses like math, metrology, and welding.