Bliv en del af Steel Products

Karriere hos Steel Products

Søg uopfordret

Hvis ikke vi har en ledig stilling, der lige passer til dine kvalifikationer, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning inkl. dit CV til hr@steelproducts.dk

Praktikanter og studerende

Mangler du et sted at skrive din hovedopgave?

Vi er altid interesserede i at modtage ansøgninger fra studerende, som vil skrive om en problemstilling fra det virkelige liv.

Send din ansøgning – meget gerne med en beskrivelse af dit projekt – til hr@steelproducts.dk

At være medarbejder hos Steel Products

Gør karriere hos os og bliv en del af en moderne produktionsvirksomhed med kunder i hele verden.

Som virksomhed har vi ry for at turde tage de opgaver vores konkurrenter ikke tør, og sparre med vores kunder om produkt- og procesinnovation.

Dette stiller store krav til vores medarbejderes evne til at komme med nye ideer og løsningsforslag, på alle niveauer i organisationen. Som medarbejder vil du derfor få mulighed for at blive en del af nye udviklingsprojekter, hvor dine ideer og dit personlige bidrag, bliver afgørende for at projektet lykkedes.

Hos os er medarbejderne den vigtigste ressource. Vi investerer derfor løbende i at videreuddanne vores medarbejdere. Hvis du ønsker det, har du derfor også rig mulighed for at udvikle dig, mens du gør karriere hos os.

I produktionen, har vi jævnligt jobrotationer, så som medarbejder her, får du mulighed for at arbejde med mange forskellige processer og maskiner. Du kan derfor forvente at opleve en alsidig og fleksibel hverdag.

Socialt har vi et godt sammenhold og en personaleforening der løbene holder arrangementer som ølsmagning, bowling, cykelture og lignende. Hvis du vil have nogle gode stunder sammen med dine kolleger, er der derfor også rige muligheder hos os.

Læs hvad vores medarbejdere skriver om os her

Se ledige stillinger