Bliv en del af Steel Products

Søg uopfordret

Hvis ikke vi har en ledig stilling, der lige passer til dine kvalifikationer, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning inkl. dit CV. Du kan sende din ansøgningen via ansøgningsformularen nedenfor.

 

Praktikanter og studerende

Mangler du et sted at skrive din hovedopgave?

Vi er altid interesserede i at modtage ansøgninger fra studerende, som vil skrive om en problemstilling fra det virkelige liv.

Send din ansøgning – meget gerne med en beskrivelse af dit projekt, i ansøgningsformularen nedenfor.

 

Ansøgningsformular

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam.

   

   

  At være medarbejder hos Steel Products

  Gør karriere hos os og bliv en del af en moderne produktionsvirksomhed med kunder i hele verden.

  Som virksomhed har vi ry for at turde tage de opgaver vores konkurrenter ikke tør, og sparre med vores kunder ift. produkt -og procesinnovationer .

  Dette stiller store krav til vores medarbejderes evne til at komme med nye ideer og løsningsforslag, på alle niveauer i organisationen. Som medarbejder vil du derfor, få mulighed for at blive en del af nye udviklingsprojekter, hvor dine ideer og dit personlige bidrag, bliver afgørende for at projektet lykkedes.

  Hos os er medarbejderne den vigtigste ressource. Derfor investerer vi løbende i at videreuddanne vores medarbejdere. Hvis du ønsker det, har du derfor rig mulighed for at udvikle dig, mens du gør karriere hos os.

  I produktionen, har vi jævnligt jobrotationer, så som medarbejder her, får du mulighed for at arbejde med forskellige processer og maskiner. Du kan derfor forvente at opleve en alsidig og fleksibel hverdag.

  Socialt har vi et godt sammenhold og en personaleforening der løbene holder arrangementer som ølsmagning, bowling, cykelture og lignende. Hvis du vil have nogle gode stunder sammen med dine kolleger, er der derfor også rige muligheder.

  Læs hvad vores medarbejdere skriver om os her