Konstruktør / værktøjsmager søges

Konstruktør / værktøjsmager

Vil du konstruere værktøjer til industriel produktion i spændende udviklingsprojekter?

Om stillingen

Steel Products Aage Østergaard (Islandsvej 25, 8700 Horsens) søger en værktøjsmager, konstruktør, teknisk designer, produktionsteknolog eller lignende, som har lyst til at blive en del af holdet i vores værktøjsafdeling. Vi søger en, som kan udføre opgaver inden for let konstruktion og udvikling af kundespecifikke værktøjer til brug i industriel produktion af metalkomponenter. 

Dine kerneopgaver vil bl.a. være:

  • Let konstruktion og udvikling af eksisterende og nye værktøjer
  • Udarbejdelse af 3D-modeller ud fra håndtegnede skitser
  • Deltagelse i tekniske samarbejder med de øvrige afdelinger, men særligt med projektafdelingen og produktionen

Det er vigtigt, at du har værktøjskendskab og god teknisk, rumlig og visuel forståelse, men din baggrund og uddannelse er ikke afgørende. Vi hjælper dig gerne med at opbygge dine kompetencer, bl.a. ved at tilbyde ekstra uddannelse, hvis du f.eks. er værktøjsmager og ønsker at uddanne dig til værkstøjstekniker.  

Om dig

Du trives i en hverdag, hvor du indgår i samarbejder på tværs af forskellige faggrupper, hvor du er helt tæt på produktionen og får lov at følge hele processen fra idé til færdigt produkt. Du har lyst til at arbejde et sted, hvor du har mulighed for både at udvikle jobbet, dine kompetencer og din tekniske ekspertise.

Vi forventer at du…

  • Har kendskab til formgivende værktøj og gerne erfaring med konstruktion og brug af 3D, f.eks. SolidWorks
  • Kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, men er også god til at søge sparring og stille spørgsmål til dine kollegaer
  • Er serviceminded og har lyst til at bidrage til teamet og holdånden

Om os

Som vores nye kollega kan du forvente at blive budt velkommen i en organisation med gode, fleksible forhold, et godt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone. Værkstedet er centrum for virksomhedens udviklingsprojekter, og vi har en spændende hverdag med stor variation i opgaverne og korte kommandoveje. Vi er 21 kollegaer i teamet, som både består af nye elever og garvede fagfolk, som har været hos os i rigtig mange år – og alt derimellem.

Vores faglighed er høj og hviler på 100 års erfaring med formgivning af metaller. Vi arbejder med internationale kunder inden for de fleste brancher og med alle slags metaller. Derudover har vi en solid kundebase, som giver et stærkt fundament for virksomhedens fremadrettede tekniske udvikling.

Søg stillingen

Send gerne din ansøgning og CV snarest muligt (og senest d. 15. august 2023) til hr@steelproducts.dk (skriv ”Konstruktør” i emnefeltet).

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tool Shop Manager Morten Kynde Kjeldsen på tlf. 61 44 23 75 eller på mail mkk@steelproducts.dk

Om Steel Products

Steel Products beskæftiger ca. 350 medarbejdere på to produktionssteder: Aage Østergaard i Horsens og DFT i Nordborg. Vi er én af Europas førende underleverandører inden for koldformningsprocesser, flydepresning, stansning, dybtræk og pladebearbejdning. Gennem innovation og stort proceskendskab foretager vi de optimale valg i forhold til processer, flow og udstyr til at matche vores kunders forventninger. Vi investerer i vores medarbejdere, fordi vores nuværende og fremtidige kompetencer skal tilsikre kontinuerlig udvikling og samtidig gøre Steel Products til en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner for vores kunder.

Læs mere her