Leder til vedligeholdelses- afdelingen

Leder til vedligeholdelsesafdelingen

Om stillingen

Steel Products DFT søger en dygtig lederkollega, som kan drive et erfarent og professionelt team af 14 dygtige medarbejdere. Teamet består af 5 teknikere, 7 værktøjsmagere og 2 lærlinge, som sammen har ansvaret for vedligeholdelse af en omfattende maskinpark og tilhørende emnespecifikke værktøjer. Maskinparken består af 15 hydrauliske presser (150 -2000 T), 10 stansemaskiner, 13 CNC-maskiner samt diverse trinpresser og mekaniske presser m.m.

Du vil blive en drivende kraft i vedligeholdelsesafdelingen, der har til opgave at holde maskinpark og værktøjer klar til altid at kunne producere optimalt.

Dine kerneopgaver vil være

 • At udvikle medarbejderne i din afdeling.
 • At bidrage til at maksimere optimal driftstid på alle produktionslinjer.
 • At sikre reparationer ved nedbrud vha. interne og eksterne ressourcer.
 • Sourcing af sliddele til værktøjer og maskiner.
 • At bidrage til udvikling og optimering af produktionsudstyr og værktøjer.
 • Idéudvikling og vidensdeling med medarbejdere og kollegaer i hele virksomheden.

Nyoprettet stilling i Nordborg

Steel Products A/S beskæftiger 330 medarbejdere på vores to fabrikker, hhv. i Nordborg (DFT) og i Horsens (Aage Østergaard). Vi er en af Europas førende underleverandøre inden for koldformningsprocesser såsom flydepresning, dybtræk og pladebearbejdning. 

De to fabrikker arbejder tæt sammen, men fungerer som to selvstændige enheder. Stillingen er i Nordborg, hvor vi tilbyder dig et selvstændigt og fleksibelt arbejde med god sparring fra hele firmaet. Stillingen er nyoprettet, så der er gode muligheder for selv for at sætte sit præg på indsatsen. Organisationen har korte kommandoveje og en kammeratlig omgangstone.

Om dig

Som person er du vant til at samarbejde med operatører, interne teknikere og eksterne håndværkere. Du kan holde “hovedet koldt” ved nedbrud og bidrage til et godt samarbejde på tværs af organisationen. Du er god til at få et overblik og tager ansvar for at få løst opgaverne effektivt og omkostningsbevidst.

 • Du har en relevant uddannelse som maskinmester, værktøjsmager, mekaniker eller lignende.
 • Du har erfaring med vedligeholdelsesarbejdet i en industriel produktionsvirksomhed.
 • Du evner at sætte dig ind i, hvordan maskiner og værktøjer virker og forstår sammenhængen mellem maskinen og produktionsprocessen.
 • Du er indstillet på at tage ansvar, er fleksibel, pligtopfyldende, mødestabil og har god ordenssans.
 • Du taler og skriver dansk og taler gerne engelsk og tysk.

Søg stillingen

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest den 14. april til hr@steelproducts.dk (skriv ”Leder vedligehold” i emnefeltet).

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte COO Svend Lycke på mobil 40 86 44 67 eller på mail sly@steelproducts.dk