Projekt ingeniør
søges til Horsnes

Projekt ingeniør

Intelligent metalformgivning

Steel Products’ udviklingsafdeling søger flere projektingeniører, gerne nyuddannede.

Er du typen, der motiveres af at gennemføre et teknisk projekt – sammen med din gruppe og din kunde og først slipper, når det er i ongoing produktion?

Hvis du synes, det er spændende at få processerne til at lykkes, så læs denne annonce. Steel Products producerer koldformede metalkomponenter til internationale kunder, hvor vi fungerer som en samarbejdspartner med stor teknisk kompetence. Vi leverer til næsten alle industrier og besidder en af Europas mest varierede proces porteføljer. Der er i Steel Products lagt en ambitiøs vækstplan, som vi håber, du vil være med til.

Vi laver kundespecificerede projekter og er ansvarlige for at transformere kundernes udviklingsprojekter til virkelighed. Dette er ofte teknisk komplicerede forløb med tæt dialog imellem udviklingsafdelingen, kunderne og vores produktion. Der er stor variation i opgaverne, da vi sjældent arbejder med standardopgaver og ofte vinder ordrerne netop pga. vores tekniske kompetencer. Vi behersker en bred portefølje af processer, bl.a. koldflydepresning, dybtræk, stans, rulleformning, svejs, drejning, osv. Desuden konstruerer vi selv vores formgivningsværktøj.

Primære opgaver

Projektlederne styrer projekterne helt fra konceptniveau til serieproduktion. Vi er teknisk ambitiøse og udfordrer ofte rammerne for fremstillingsprocessernes muligheder.

 • Projektstyring af kundeprojekter; fra udvikling af værktøjer over udfaldsprøver og til serieproduktion (PFMEA i henhold til IATF16949)
 • Projektkalkulering
 • Sparringspartner for kunderne under hele forløbet. Du har ansvaret hele vejen igennem og slipper ikke projektet, før vi er i mål. Konceptudvikling og produktmodning i samarbejde med kunden og vores interne specialister
 • Indkøb af processer og maskiner – i samarbejde med Produktionsteknisk afdeling deltager du i definering og indkøb af nødvendige procesressourcer
 • Fagligt samarbejde på tværs af virksomheden
 • Balancere økonomi, tidsplan og kundeforventninger

Opgaverne bygger på proceskendskab, som udviklingsafdelingen har dyb indsigt i. Du vil få støtte til at lære processerne at kende.

Der er stor fleksibilitet i afdelingen, og alle arbejder tværfagligt og med meget variation i opgaverne. Du vil have væsentlig indflydelse på, hvorledes du varetager dine opgaver.

Din profil [/blue]

 • Din profil Du har en teknisk uddannelse passende til stillingen; det kan f.eks. være maskiningeniør.
 • Du har interesse i formgivning af stål og industrielle produktionsprocesser.
 • Du har erfaring i at arbejde i Solidworks eller lignende.
 • Du skal have en metodisk og struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver.
 • Du trives i et dynamisk og markedsdrevet miljø, hvor problemstillingerne ofte er nye og derfor kræver, at du kan træffe beslutninger på baggrund af analyse, viden og afdelingens erfaring.

Vi forventer ikke, at du kan varetage opgaverne uden indkøring, og du kan altid trække på dine kollegaers erfaring. Så søg gerne stillingen, selvom du er nyuddannet. Sparring med kollegaer er en del af virksomhedens kultur, og vi klarer gerne udfordringerne med lidt godt humør. Vi lægger vægt på en åben og udviklende kultur og investerer gerne i vores medarbejdere. Hvis du ønsker at snakke med en af vores nyuddannede ingeniører fra sidste år, kan det arrangeres.

Arbejdssted er primært Islandsvej 25, 8700 Horsens

Du skal sende din ansøgning og CV samt evt. referencer snarest og senest den 1.sept. 2022 til hr@steelproducts.dk. Jobstart kan være fleksibel, vi indkalder løbende til samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kurt D. Pedersen, CTO, på telefonnr. +45 22 14 73 34.