Projektingeniør
søges til Horsens

Ansvarsbevidst projektingeniør til teknisk projektstyring

Vil du være ansvarlig for tekniske løsninger, som ingen andre på markedet leverer? Trives du med handlefrihed til at styre dine projekter? Og motiveres du i et miljø og en hverdag med tekniske udfordringer og stor faglig stolthed?

Så læs lige med her, det kunne jo være dig, vi mangler.

Hos Steel Products leder vi lige nu efter dig, der har talent for at håndtere teknisk komplicerede projekter af koldformede metalkomponenter.

Som projektingeniør kommer du til at lede projekter hele vejen fra første konceptspecifikation til endelig produktion. I den forbindelse bliver din fornemmeste opgave at facilitere et samarbejde mellem vores kunder og vores udviklingsafdeling, – selvfølgelig med vores kunders ønsker og behov som omdrejningspunkt. Vi har kort sagt brug for dig, der kan styre tidsplaner, finde de tekniske løsninger og kalkulere projekterne.

Når det kommer til vores produkter, er vi en af de mest attraktive og bedste i Europa. Vores kunder kender os for vores specialfremstillede metalemner og særligt for at koldforme metal. Du vil møde varierende projekter og nye tekniske udfordringer, hvor kreative og innovative løsninger præger din hverdag. Vi er ambitiøse og teknisk nørdede, og vi udfordrer rammerne for fremstillingsmulighederne, så vi kan levere de bedste løsninger.

Du er dialogskabende med lyst til at løse tekniske udfordringer

Udover at være i tæt dialog med vores kunder, står du også i spidsen for at drive projekter internt i virksomheden. Det betyder, at du får en bred berøringsflade med hele organisationen. Dine samarbejdspartnere bliver alt lige fra produktionsteknisk-afdeling, produktionen og indkøbsafdelingen. I rollen får du altså mange forskellige opgaver, og vi har lige lavet en kort liste over de vigtigste:

  • Sparringspartner for kunderne under hele forløbet. Du har ansvaret hele vejen igennem, og styrer projektet helt i mål.
  • Konceptudvikling og produktmodning i samarbejde med kunden og vores interne specialister.
  • Tilpasning af formgivningsværktøjer, test og udfaldsprøver og til serieproduktion samt dokumentation og kvalitetssikring.
  • Generel projektstyring som balancering af økonomi, tidsplan og forventninger.
  • Samarbejde med produktionsteknisk-afdeling om definering og indkøb af nødvendige proces ressourcer.

Du får handlefrihed, tekniske udfordringer og et topprofessionelt miljø

Du vil opleve, at du har stor handlefrihed til at løse dine projekter, hvor du kan arbejde selvstændigt. Støder du på udfordringer, der kræver et ekstra par øjne, har du gode kollegaer og en leder, der er klar til at hjælpe. Sparring med kollegaer er en del vores kultur, og vi klarer gerne udfordringerne med lidt godt humør.

Du har altid et kompetent og engageret team i ryggen, som er klar til at hjælpe med at løse udfordringer, ligesom vi har en fuld professionel og meget erfaren produktion, når det kommer til fremstillingen af metalkomponenter. Vi har en veldokumenteret projektmodel, som bliver dit bedste værktøj til at drive processen, og som sikrer leverancerne på rette tid og af god kvalitet.

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du har en teknisk uddannelse såsom maskiningeniør eller lignede, og har arbejdet i Solidworks eller lignede programmer. Har du interesse for stål og industrielle produktionsprocesser, og vil du være med til at eksekvere på vores ambitiøse vækstplan, vil vi meget gerne høre fra dig. Da vi har en international portefølje, er det vigtigt, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du metodisk og har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du drives af god dynamik med kunder og befinder dig godt i et miljø, der er markedsdrevet, og hvor problemstillinger ofte er nye og kræver, at du træffer beslutninger på baggrund af analyse, viden og erfaringer fra vores team. Du har en god forståelse for kommerciel projektstyring og finder altid løsningsmulighederne, der rammer kundens behov.

Du kan se frem til en hverdag med høj faglighed

Steel Products er underleverandør til mange store danske og internationale virksomheder inden for fx medicinal-, fødevare- og bilindustrien, og vi er specialister helt ud til fingerspidserne.

Hos os bliver du en del af en virksomhed med stor viden og faglig ekspertise, hvor gensidig respekt og sammenhængskraft mellem afdelingerne er essentielt. Vi lægger vægt på en åben og udviklende kultur, og vi investerer i vores medarbejdere.

Vi sætter dig godt ind i tingene og hjælper dig til at komme godt i gang med projekterne hos os. Vi er meget åbne overfor nyuddannede profiler, og vi giver dig ansvar og selvfølgelig alt den sparring, du har brug for.

Lyder det som jobbet for dig?

Så send din ansøgning og CV samt evt. referencer snarest muligt til HR@steelproducts.dk.

Jobstart kan være fleksibel, og vi indkalder løbende til samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kurt D. Pedersen CTO, på telefonnr. +45 22 14 73 34. Arbejdssted er Islandsvej 25, 8700 Horsens. Der vil være dage, hvor du vil være på vores fabrik i Nordborg.

Hvis du er nyuddannet og ønsker at snakke med en af vores nyuddannede ingeniører fra sidste år, kan det arrangeres.