Projektleder
søges til Horsens

Projektleder – Intelligent formgivning af metal

Vi søger nye medarbejdere indenfor Projektledelse, Teknisk Salg og Produktkalkulation

Steel Products ekspanderer og investerer i nye markeder. Vores udviklings- og projektafdeling skal udvides med 1-2 nye kollegaer. Hvis du interesserer dig for teknisk tilbudsberegning, udvikling, konstruktion og projektstyring, kan vi have en interessant stilling til dig. Steel Products producerer koldformede metalkomponenter til internationale kunder, hvor vi fungerer som en samarbejdspartner med stor teknisk kompetence. Alle vores emner er derfor kundespecifikke. Vi leverer til næsten alle industrier og besidder en af Europas mest varierede proces porteføljer. Udviklings- og projektafdelingen er ansvarlig for at transformere kundernes udviklingsprojekter til virkelighed. Dette er ofte teknisk komplicerede forløb med tæt dialog imellem udviklingsafdelingen, kunderne og vores produktion. Der er stor variation i opgaverne, da vi sjældent arbejder med standardopgaver og ofte vinder ordrerne netop pga. vores tekniske kompetencer.

Vores nye medarbejdere skal kunne varetage følgende opgaver:

Projektledelse

Projektlederen styrer projekterne helt fra konceptniveau til serieproduktion. Vi er teknisk ambitiøse, og udfordrer ofte rammerne for fremstillingsprocessernes muligheder.

 • Styre kundeprojekter fra udvikling af værktøjer over udfaldsprøver og til serieproduktion. Vi bruger QDA til projektstyring.
 • Dialog og sparring med kunderne igennem projektforløbet.
 • Sikre at Indkøb, Kvalitet, Logistik og Produktion er involveret, og alt viden fra disse afdelinger er i spil. Det betyder, at du ofte er rundt i de områder og noget af projektstyringen kan være ”on site” i f.eks. produktionen.
 • Samarbejde med værktøjsmagere, opstillere og produktionsmedarbejdere i testforløbet.
 • Balancere økonomi, tidsplaner og kundeforventninger.

Teknisk udvikling og kalkulation

Vi behersker en bred portefølje af processer, bl.a. koldflydepresning, dybtryk, stans, rulleformning, svejs, drejning, osv. Desuden konstruerer vi ofte selv vores værktøj. Denne viden er i spil ved tekniskudvikling og tilbudsgivning.

Tilbudsgivning
 • Projektering af kundeprojekter.
 • Prisberegning.
 • Konceptudvikling og produktmodning i samarbejde med kunden.
Udvikling
 • Konstruktion af formgivningsværktøjer.
 • Udvikling af procesanlæg til produktionsoptimering.
 • Sparringspartner for vores kunder.
 • Simulering af koldflydningsprocesser.
 • Beregning af standarder til verificering i produktionen.

Udviklingsafdelingen har dyb indsigt i processer til optimering af fremstilling af kundens emner og deltager også i udvikling af specialdesignede produktionsset-ups. Du har stor indflydelse på, hvorledes du varetager dine opgaver. Der er stor fleksibilitet i afdelingen og alle arbejder tværfagligt og med stor variation i opgaverne.

Din profil

 • Du har en teknisk uddannelse passende til stillingerne; det kan være maskiningeniør, værktøjskonstruktør, maskinmester eller lignende teknisk uddannelse.
 • Du har interesse i formgivning af stål og i industrielle produktionsprocesser.
 • Du har erfaring i at arbejde i Solidworks eller lignende.
 • Du er vant til at arbejde i et professionelt miljø med høje kvalitetsstandarder, hvor en metodisk og struktureret tilgang er en forudsætning for succes.
 • Du trives i et dynamisk og markedsdrevet miljø, hvor problemstillingerne ofte er nye og derfor kræver, at du kan træffe beslutninger på baggrund af analyse, viden og erfaring.

Vi forventer ikke, at du kan varetage opgaverne uden støtte, og du kan altid trække på dine kollegaers erfaring. Så søg gerne stillingerne, selvom du ikke har erfaring. Sparring med kollegaer er en del af virksomhedens kultur, og vi klarer gerne udforinger med lidt godt humør.

Vi lægger vægt på en åben og udviklende kultur, og investerer gerne i vores medarbejdere.

Vi er med til at producere til fremtidens industrier, og har meget fokus på at være med på de nye brancher indenfor Power to X, Green Energy ol. Der er i Steel Products lagt en ambitiøs vækstplan, som vi håber, du vil være med til.

Arbejdssted er Islandsvej 25, 8700 Horsens

Du skal sende din ansøgning og CV samt evt. referencer til hr@steelproducts.dk. Jobstart kan være fleksible, vi indkalder løbende til samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kurt D. Pedersen CTO, på telefonnr. +45 22 14 73 34. Vi frabeder os opringninger fra rekrutteringskonsulenter.