PT-ingeniør søges til Horsens

PT-ingeniør til
international metalformgivnings-
virksomhed

Vi optimerer og automatiserer konstant på vores processer og produktions set-up. Der gør vi for at være de bedste indenfor vores teknologier. Vil du bruge din tekniske viden til at forbedre, automatisere og optimere produktionsprocesser og være med til at udvikle vores produktionstekniske afdeling? Så har vi måske et job til dig.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team, der rummer både ingeniører og teknikere, som har produktionsteknisk ansvar for produktionen på fabrikken, der på 27.000 m2 indeholder processer og fuldautomatiske produktionslinjer, som producerer metalemner i en stor variation af forskellige koldformgivningsprocesser. Produktionsteknisk afdeling samarbejder med produktionen, værkstedet og eksterne leverandører om de projekter, der skal løses. Desuden vil du være i løbende dialog med vores kvalitets- og salgsafdeling.

Vi investerer i vores medarbejdere og er imødekommende overfor karriereønsker. Steel Products er en organisation med muligheder for personlig udvikling for medarbejdere med den rette indstilling. Vi arbejder med en stor grad af fleksibilitet i jobbet, og du tilrettelægger selv din arbejdsdag sammen med din leder.

Hvad drejer jobbet sig om?

Som PT-ingeniør har du to vigtige opgaver: At sikre optimale produktionstekniske løsninger og processer, og yde produktionsteknisk støtte til den daglige drift, samt at deltage i nye kundeprojekter om eksempelvis etablering af produktions-setup. Ydermere mangler mange af vores ældre maskiner automatisering, og der arbejdes generelt med optimering af produktions-setup.

Arbejdsområder
  •  Tekniske optimeringer af bl.a. dybtræk-, rulleformning-, stanse-processer
  •  Produktionsoptimering, herunder produktionsflow
  •  Automatisering af nye og eksisterende maskiner
  •  Sikre optimale produktionstekniske løsninger
  •  Projektdeltagelse i nye kundeprojekter

Du skal medvirke til, at produktionen forløber så gnidningsfrit som muligt via produktionsteknisk støtte til den daglige drift og sikring af de optimale produktionstekniske løsninger og processer. Den faglige forståelse er vigtig i jobbet, da mange personer vil henvende sig til dig for teknisk sparring. Du skal derfor være indstillet på at arbejde meget on-site på produktionsgulvet og sammen med vores eksterne proces leverandører. Der vil derfor både være arbejdsdage, der foregår bag skrivebordet og ligeledes dage, hvor du aldrig når at få åbnet computeren.

Hvad skal der til for at ansøge?

Det er en fordel, hvis du har kendskab til metalformgivning eller interesse indenfor feltet. Du har helst viden eller interesse for procesoptimering og parametres indvirkning på hinanden. Du kan være faglig uddannet, suppleret med en teknisk uddannelse som ingeniør eller lignende, så du besidder den tekniske viden, jobbet kræver. Vi modtager dog også gerne din ansøgning, hvis du netop har afsluttet din videregående tekniske uddannelse.

Eksempler kunne være maskin-, produktions- eller mekatronikingeniør. Vi vil sørge for, at du får oplæring og hjælp til at varetage opgaverne. Du skal være god til at samarbejde på alle niveauer og prioritere opgaverne i driften. Du skal vide, at de bedste løsninger findes gennem involvering af andre og deres kompetencer, og du tør udfordre tingenes tilstand, træffe en beslutning og følge den til dørs. Du skal kunne lide teknisk komplicerede løsninger – men også være fleksibel i forhold til, hvad der kan lade sig gøre.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chief Engineering Officer Casper Clausen på mail ccl@steelproducs.dk eller mobil 4128 6213. Tiltrædelse snarest muligt.

Send gerne din ansøgning snarest muligt til HR@steelproducts.dk. Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat. Arbejdssted: Horsens