PT-Ingeniør søges

Ingeniør med interesse for maskinteknik og procesoptimering

Vil du bruge din tekniske viden til at optimere og automatisere produktionsprocesser – og ikke mindst have en vigtig rolle ift. at udvikle vores produktionstekniske afdeling? 

Så har du lige nu muligheden for at blive PT-ingeniør i én af Europas førende underleverandører inden for metalformgivning. På vores 27.000 m2 råder vi over markedets bredeste udvalg af formgivningsprocesser og fuldautomatiske produktionslinjer, som producerer metalemner for en bred vifte af kunder inden for mange forskellige brancher. 

Vi tilbyder:

 • Spændende opgaver i et stærkt team
  Som PT-ingeniør hos Steel Products får du en alsidig hverdag som del af et stærkt team af ingeniører og teknikere, som varetager det produktionstekniske ansvar på fabrikken.
 • Ansvar for egne projekter
  Produktionsteknisk afdeling samarbejder både med produktionen, værkstedet og eksterne leverandører om de projekter, der skal løses. Du får ansvar for egne projekter og arbejder selvstændigt i koordinering med dine kollegaer.
 • Fleksibilitet og mulighed for personlig og faglig udvikling
  Vi investerer i vores medarbejdere og støtter op om karriereønsker samt personlig og faglig udvikling. Vi arbejder med en stor grad af fleksibilitet i jobbet, og sammen med din leder tilrettelægger du selv din arbejdsdag

Om stillingen:

Som PT-ingeniør har du to primære opgaver: At sikre optimale produktionstekniske løsninger og processer, og at yde produktionsteknisk støtte til den daglige drift og sørge for, at produktionen løbende automatiseres yderligere.

Dine ansvarsområder:

 • Tekniske optimeringer af bl.a. dybtræks-, rulleformnings- og stanseprocesser
 • Produktionsoptimering, herunder produktions-flow
 • Automatisering af nye og eksisterende maskiner
 • Sikre optimale produktionstekniske løsninger
 • Projektdeltagelse i nye kundeprojekter

En af dine vigtigste funktioner er at bidrage til, at produktionen forløber så gnidningsfrit som muligt via produktionsteknisk støtte til den daglige drift og sikring af de optimale løsninger og processer. Den faglige forståelse er vigtig i jobbet, da mange personer vil henvende sig til dig for teknisk sparring. Du skal derfor være indstillet på at arbejde meget on-site på produktionsgulvet og på at samarbejde med vores eksterne procesleverandører.

Jobbet byder på stor afveksling i opgaver og en alsidig hverdag, som både byder på arbejdsdage bag skrivebordet og dage, hvor du slet ikke får åbnet computeren.

Om dig:

Det er en fordel, hvis du har kendskab til metalformgivning eller interesse inden for feltet. Derudover søger vi en, som har viden eller interesse for procesoptimering, robotter og parametres indvirkning på hinanden.

Du skal:

 • Være god til at samarbejde på alle niveauer og prioritere opgaverne i driften
 • Vide, at de bedste løsninger findes gennem involvering af andre og deres kompetencer
 • Turde udfordre tingenes tilstand, træffe en beslutning og følge den til dørs
 • Kunne lide teknisk komplicerede løsninger, men også være fleksibel i forhold til, hvad der kan lade sig gøre

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, så længe du besidder den tekniske viden, jobbet kræver. Du kan f.eks. være faguddannet, suppleret med en teknisk uddannelse som ingeniør eller lignende, men vi modtager dog også gerne din ansøgning, hvis du netop har afsluttet din videregående tekniske uddannelse. Eksempler kunne være maskin-, produktions- eller mekatronikingeniør. Som din nye arbejdsgiver vil vi naturligvis sørge for, at du får den nødvendige oplæring og hjælp til at varetage opgaverne.

Søg stillingen

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chief Engineering Officer Casper Clausen på mail ccl@steelproducs.dk eller mobil 4128 6213.

Tiltrædelse snarest muligt.
Arbejdssted: Horsens.  

Send gerne din ansøgning snarest muligt til HR@steelproducts.dk. Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat.

 

Steel Products beskæftiger ca. 350 medarbejdere på to produktionssteder: Aage Østergaard i Horsens og DFT i Nordborg. Vi er én af Europas førende underleverandører indenfor koldformnings-processer, flydepresning, stansning, dybtræk og pladebearbejdning. Vores grundprincip er ”Engineering steel –Optimizing business ”, der skaber værdi for alle. Gennem innovation og stort proceskendskab foretager vi de optimale valg i forhold til processer, flow og udstyr til at matche vores kunders forventninger.

Vi investerer i vores medarbejdere, fordi vores nuværende og fremtidige kompetencer skal tilsikre kontinuerlig udvikling og samtidig gøre Steel Products til en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner for vores kunder. Læs mere om os, vores processer, produkter og værdier her på siden.