Supply Chain Manager søges

Supply Chain Manager

Ambitiøs og analytisk stærk

Steel Products A/S er en sund og veldrevet virksomhed med store ambitioner der omsætter for ca. 700 mio. DKK og har +300 medarbejdere. Virksomhedens primære fokus er bearbejdning af metalemner i mange forskellige former med store produktionsfaciliteter i Horsens og Nordborg.

Kundebasen er meget varieret og inkluderer mange store globale industrivirksomheder og øget internationalisering er et fokusområde fremadrettet. For at støtte op om den rejse Steel Products skal på i de kommende år, søger vi nu en Supply Chain Manager, der kan bidrage til at løfte niveauet.

Som Supply Chain Manager vil du få et bredt ansvar for planlægning, customer service og lagre. Du vil få 10 personer i direkte reference og overtage ansvaret for velfungerende afdelinger. Udover ledelsesopgaven forventes det at du deltager aktivt i planning og bidrager til optimering af processer på tværs.

 

Stillingen er nyoprettet og den rette person vil kunne sætte sit præg på jobindholdet indenfor ovenstående ramme.

Du vil have en stor aktie i at Steel Products træffer de rigtige konklusioner og efterfølgende agerer hensigtsmæssigt. Dette gøres ved at analysere data, udfordre status quo og supportere organisationen med anbefalinger. 

 

Eksempler på ledelsesmæssige opgaver:

  • Ansvarlig for den daglige drift og planlægning i afdelingerne, herunder optimal udnyttelse af ressourcerne
  • Opfølgning på KPI og mål for afdelingen
  • Implementering af løbende forbedringer, optimeringer og omkostningsreduktioner
  • Ledelse af medarbejderne i afdelingerne, bl.a. afholdelse af personlige samtaler og lønreguleringssamtaler, ferieplanlægning, kompetenceudvikling, skabe motivation mm.

 

Planlægningsopgaver

Sammen med dine kolleger i planlægningsfunktionen vil du have fokus på drift, optimering og udvikling med følgende discipliner som overskrift:

  • S&OP process, Demand forecasting, Supply forecasting, Minimum stock, Net Working Capital, OTIF/OTD, Internal/external capacity constraints, Supplier development, Inbound Planning, KPI development,
  • Derudover forventes det at du arbejder tæt sammen med IT og Finans om udvikling og implementering af værktøjer – f.eks. BI og demand planning software..
  • Bidrage med analyse og viden i udviklings- og optimeringsprojekter på tværs af organisation og være drevet af en lyst til forandring.

 

Stærk analytisk SCM-profil med fokus på planning

For at få succes i jobbet er du god til at skabe relationer og kommunikere med mange typer mennesker. Som leder af planning, customer service og lagre er der stor variation i medarbejderstaben, og du skal kunne favne og lede dem alle.​

Din faglige baggrund er indenfor planlægning, hvor du kan fremvise kompetencer og erfaring fra et produktionsmiljø. ​Du har en moden ledelsesstil og et solidt overblik – og du evner både at motivere, sætte retning og træffe beslutninger​

Du er struktureret og analytisk med en god forretningsforståelse og et solidt indblik i de samlede Supply Chain aktiviteter – og så har du et naturligt flair for systemer og processer.​ Du besidder en god gennemslagskraft og du har både motivationen og kompetencerne til at løfte, strømline, effektivisere i Steel Product – især på planlægningsområdet, men også med blik for alle relaterede områder og menneskerne omkring dig. ​

Du er teamfokuseret, nysgerrig og god til at finde løsninger, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt og drible opgaverne helt i mål. ​Du er erfaren bruger af Office og ERP systemer, og er kompetent på både engelsk og dansk.​

Du tilbydes en central position i realiseringen af Steel Products ambitiøse vækst, hvor opgaverne er bredt funderet og giver dig mulighed for at berøre mange aspekter indenfor SCM.

Steel Products står midt i en spændende transformationsproces, hvor man skal fokusere på at modne processer og sikre compliance på tværs af funktionerne. Her er stakeholder management en vigtig faktor, og det er et afgørende parameter, at du forstår, hvad der skal til for at lykkedes og, at du kan se muligheder fremfor begrænsninger. 

 

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Sorth & Co. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Kjærgaard Kristiansen på sor@sorthco.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.